The Truth About Cancer [LIVE] 2021 Schedule
All times Central Daylight Time
Click Here for the Replay Weekend Schedule

Please Note:

Registration will commence in front of the Delta (Liberty) Ballroom at 4:00 PM – 6:00 PM on Thursday Oct. 21st and 6:30 AM – 8:30 AM on Friday Oct. 22nd.

  • 8:30 AM

    Liberty Ballroom
    Opening Ceremony: Ty & Charlene Bollinger

  • 8:50 AM

    Liberty Ballroom
    Opening Keynote: Ty & Charlene Bollinger

  • 9:20 AM

    Liberty Ballroom
    KEYNOTE: John & Alicia Schneider: Our Personal Cancer Journey (40 minutes)

  • BREAK

    10:00 AM

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    10:20 AM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomUnmasking Fear, Breathing Bravery – Leigh-Allyn Baker
    • 2 Freedom HallCultivating Supernatural Health through Autonomic Nervous System Optimization – Dr. Terry Harmon
    • 3 Justice HallKeeping Tennessee and America Free – Senator Mark Pody & Jim Moody
  • BREAK

    11 AM

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    11:20 AM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomHow to defeat censorship – Zach Vorhies
    • 2 Freedom HallTurn Your Body into a Fortress Against Cancer and Infections – Dr. Patrick Quillin
    • 3 Justice HallThe Healing Powers of Juicing and Detoxing – Cherie Calbom
  • LUNCH

    NOON

    Lunch (90 minutes)

  • 1:30 PM

    Liberty Ballroom
    Mike Adams (Remote): TITLE TBD (15 minutes)

  • 1:45 PM

    Liberty Ballroom
    Scott McKay: Get in the Fight (15 minutes)

  • 2:00 PM

    Liberty Ballroom
    KEYNOTE: Ed Group: The Golden Therapy for Health and Freedom! Eliminate FEAR forever! (45 minutes)

  • BREAK

    2:45 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomCensorship in the media and the health care industry – Mike Smith
    • 2 Freedom HallThe Importance of Real Science – Lori Gregory
    • 2 Justice HallGod’s Perfect Design – Your Immune System and Plants – Dr. Daniel Nuzum
  • BREAK

    3:40 PM

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    4:00 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomLiving CLEAN in a DIRTY World – Lisa Hill
    • 2 Freedom HallBioHacking The Nervous System for Increased Expression of Life – Billy DeMoss
    • 3 Justice HallThe Vaxxed vs Unvaxxed data – Dr. Paul’s story & study – Dr. Paul Thomas MD
  • BREAK

    4:40 PM

    Break (20 minutes)

  • 5:00 PM

    Liberty Ballroom
    KEYNOTE: Leila Centner: Putting Kids First (40 minutes)

  • 5:45 PM

    Liberty Ballroom
    KEYNOTE: Dr. Andrew Wakefield, MD: The Power of Film (45 minutes)

  • Mix & Mingle
    7:30 – 10:00 PM

    Mix & Mingle
    ~ Speakers, VIPs, & GOLD Tickets ONLY ~

  • 8:30 AM

    Liberty Ballroom
    Opening Ceremony: Ty & Charlene Bollinger

  • 8:45 AM

    Liberty Ballroom
    Opening KEYNOTE: David Avocado Wolfe: Detoxification: Charcoal, Internal Cleansing and Fasting for Health and Spiritual Growth (45 minutes)

  • BREAK

    9:30 AM

    Break (10 mins)

  • SESSIONS

    9:40 AM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty Ballroom77 Naturopathic Approaches to Combat Cellular Terrorism – Dr. Thomas Lokensgard
    • 2 Freedom HallFreedom 101 – Mel K, Pastor Artur Pawlowski & Cindy Chafian
    • 3 Justice Hall8 Ways Gluten and Grains Cause Cancer – Dr. Peter Osborne
  • BREAK

    10:20 AM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    10:35 AM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomThe Price of Freedom – Angela Stanton King
    • 2 Freedom HallUnderstanding Vaccines and Vaccine Adverse Events in the COVID-19 Era – Dr. Brian Hooker
    • 3 Justice HallNutrify Like Your Life Depends on it! – KC Craichy
  • BREAK

    11:15 AM

    Break (15 minutes)

  • ROUND TABLE

    11:30 AM

    Liberty Ballroom
    VACCINE TRUTH EXPERTS PANEL (1 hour 15 minutes)
    Moderator – Robert Scott Bell

  • LUNCH

    12:45 PM

    Lunch (1 hour 15 minutes)

  • 2 PM

    Liberty Ballroom
    Entertainers

    Randy Jackson / Irlene Mandrell

  • 2:15 PM

    Liberty Ballroom
    Afternoon KEYNOTE: Dr. Carrie Madej: The Covid 19 Injections – A Gateway to Transhumanism? (45 minutes)

  • BREAK

    3:00 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3:15 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomCreate Option C In The Face Of Medical Tyranny – Lourdes and Chris LaVoy
    • 2 Freedom HallThe Tyranny of an Absent Legislature – Gary Humble
    • 3 Justice HallThe Spiritual Ramifications of the COVID Shot – Dr. Sherri Tenpenny
  • BREAK

    3:55 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    4:10 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomThe Truth About Non-Toxic VS Toxic Free Skincare – Charlene Bollinger & Lisa Hill
    • 2 Freedom HallPlandemic – Mikki Willis
    • 3 Justice HallPandemic Lessons about Genetic Engineering Dangers – Jeffrey Smith
  • BREAK

    4:50 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    5:05 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomGod, Country & You – Pastor Mark Burns & Pastor Ben Graham
    • 2 Freedom HallThe Emotional Chemistry of Cancer, Disease and Healing – Dr. Darrell Wolfe
    • 3 Justice HallThe Power of One – Krystal Tini
  • BREAK

    5:45 PM

    Break (15 minutes)

  • 6:00 PM

    Liberty Ballroom
    Evening KEYNOTE: Eric Trump: America First (30 minutes)

  • Black Tie Dinner
    7:30 PM – 10:30 PM

    Black Tie Dinner & Awards Ceremony
    ~ INVITATION ONLY ~

  • 8:30 AM

    Liberty Ballroom
    Opening Ceremony: Ty & Charlene Bollinger

  • 8:45 AM

    Liberty Ballroom
    Pastor Greg Locke: We Will Not Surrender Through Silence (30 minutes)

  • 9:20 AM

    Liberty Ballroom
    Opening KEYNOTE: Roger Stone: My Journey and How to Save America (40 minutes)

  • 10:00 AM

    Liberty Ballroom
    Freedom Message: Brad Barton God, Country, and Freedom (10 minutes)

  • 10:10 AM

    Liberty Ballroom
    Freedom Message: Karyn Turk Real Americas Voice: Freedom (10 minutes)

  • BREAK

    10:20 AM

    Break (10 minutes)

  • ROUND TABLE

    10:30 AM

    Liberty Ballroom
    FREEDOM ROUNDTABLE (1 hour 30 minutes)
    Moderators – Ty & Charlene

  • LUNCH

    NOON

    Lunch (1 hour 15 minutes)

  • 1:15 PM

    Liberty Ballroom
    CHARLíS Raffle & Entertainment

  • 1:30 PM

    Liberty Ballroom
    1st Afternoon KEYNOTE: Alan Keyes: From Wence We Have Fallen (45 minutes)

  • 2:15 PM

    Liberty Ballroom
    2nd Afternoon KEYNOTE: Jordan Rubin: Save The World With Superfoods – A plan to Heal The Planet, Feed The World, Eradicate Disease

  • BREAK

    3:00 PM

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    3:20 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomThe Truth About Freedom – Landon & Robby Starbuck
    • 2 Freedom HallEnding Plague of Corruption – Judy Mikovits
    • 3 Justice HallHow Hydrogen Heals and Protects Us In These Critical Times – Paul Barattiero
  • BREAK

    4:00 PM

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    4:20 PM

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Liberty BallroomHow Removing Hidden Infections and Toxic Emotions Can Help Fight Chronic Disease! – Chris Motley
    • 2 Freedom HallOnline censorship in 2021: how it affects you and what you can do about it – Erin Elizabeth
    • 3 Justice HallCalming the Coming Cytokine Storm – Robert Scott Bell
  • BREAK

    5:00 PM

    Break (15 minutes)

  • 5:15 PM

    Liberty Ballroom
    Concluding KEYNOTE: Del Bigtree: For This We Were Born! (45 minutes)

  • Closing Ceremony

    6:00 PM – 7:00 PM

    Liberty Ballroom
    Closing Ceremony