The Truth About Cancer LIVE 2019 SCHEDULE
October 11 – 13, 2019
Click each day below to see details and breakout sessions.
(All times Pacific Daylight Time)

  • 8:30 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Grand Opening: Ty & Charlene Bollinger

  • 9 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Dr. Josh Axe: How to Beat Cancer with Chinese Medicine
    and Biblical Nutrition

  • BREAK

    9:45 AM

    Break (30 minutes)

  • SESSIONS

    10:15 AM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Dr. Patrick Quillin: 12 Keys to a Healthier Cancer Patient
    • 2 Hollywood Hall – Dr. Judy Mikovits: Persecution and Coverups
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr. Chris Motley: The Effect of Emotions in Chronic Illness; The Mind-Body Connection
  • BREAK

    11 AM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    11:15 AM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Dr. Stanislaw Burzynski, MD: The Right-to-Try Act is Saving Lives
    • 2 Hollywood Hall – Dr. Zubin Marolia and Dr. Rajendran Scaria: Homeopathy – The Pharmacology of Personalized Nanomedicine & “The 3 S’s”
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr. David Jockers: Fighting Cancer with Nutritional Ketosis
  • LUNCH

    12 noon

    Lunch (90 minutes)

  • 1:30 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Sayer Ji

  • 1:45 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Carol Alt: RAW RULES: When to Go Raw

  • BREAK

    2:30 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    2:45 PM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Dr. Veronique Desaulniers: Breast Cancer Doesn’t Scare Me Any More
    • 2 Hollywood Hall – Dr Lee Cowden, MD: Mental, Emotional & Spiritual Blocks to Healing Cancer
    • 2 Rodeo Drive Room – Paul Barattiero: The Healing Properties of Hydrogen Enriched Water
  • BREAK

    3:30 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3:45 PM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Amazon John Easterling: Combining Cannabis and Amazon Herbs for Targeted Therapeutic Benefit
    • 2 Hollywood Hall – Erin Elizabeth: Why the Mainstream Media is Trying to Silence Truth Tellers Through Mass Censorship
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr. Darrell Wolfe: Creating the Perfect Day!
  • BREAK

    4:30 PM

    Break (15 minutes)

  • 4:45 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Dr. Andrew Wakefield, MD: Vaccines & Corruption – When Science is Silent

  • 7:00 – 9:00 PM

    Mix & Mingle

  • 8:45 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Opening: Ty & Charlene Bollinger

  • 9 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Lourdes Reynolds & Chris LaVoy: How to create your
    Option C for optimal living.

  • BREAK

    9:45 AM

    Break

  • SESSIONS

    10:00 AM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Michael Tyrrell: Healing Tones & Frequencies
    • 2 Hollywood Hall – Liana Werner-Gray: Cancer Free with Food
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr. Rashid Buttar: Advances in Cancer Treatment: ABCF-1 to IL-33
  • BREAK

    10:45 AM

    Break (15 minutes)

  • ROUND TABLE

    11:00 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Celebrity Health Panel: Moderated by Charlene Bollinger

  • LUNCH

    12 noon

    Lunch (90 minutes)

  • 1:30 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Mike Adams

  • 1:45 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Dr. Edward Group III: How Healing Works!

  • BREAK

    2:30 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    2:45 PM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – KC & Monica Craichy: Your Body Wants to Live: How to Make It Happen!
    • 2 Hollywood Hall – Dr. Sherry Tenpenny: Investigating Adverse Health Risks Associated with Vaccine Ingredients
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr. Tony Jimenez, MD & Marcy Jimenez: Hope 4 Cancer: The Power of Choice
  • BREAK

    3:30 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3:45 PM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Dr. Martin Goldstein: Unlocking the Mystery of Pet Cancer
    • 2 Hollywood Hall – Billy DeMoss: Chiropractic, Cannabis & Cancer
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr. Thomas Lokensgard: Biological Dentistry & Cancer Prevention
  • BREAK

    4:30 PM

    Break (15 minutes)

  • 4:45 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Robert F. Kennedy, Jr.: Vaccine Safety

  • 7:30 PM – 10:00 PM

    Black Tie Dinner — Diamond and Platinum VIPs ONLY

  • 8:45 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Opening: Ty & Charlene Bollinger

  • 9 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: David Wolfe: The Charcoal Healing Revolution: Activated Charcoal, Detoxification and Longevity

  • BREAK

    9:45 AM

    Break (15 minutes)

  • ROUND TABLE

    10:00 AM

    Sunset Boulevard Ballroom
    EXPERT ROUNDTABLE: Moderated by Robert Scott Bell

  • LUNCH

    12 noon

    Lunch (90 minutes)

  • 1:30 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Dr. Joseph Mercola

  • 1:45 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Jordan Rubin: Beyond Probiotics

  • BREAK

    2:30 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    2:45 PM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Dr Eric Zielinski & Sabrina Zielinski: Preventing Cancer by Reaching Your Ideal Weight & Using Essential Oils
    • 2 Hollywood Hall – Dr. Terry Harmon: The Autonomic Nervous System’s Role in Cancer Prevention and Reversal
    • 3 Rodeo Drive Room – Cherie Calbom: Juicing for Health & Healing
  • BREAK

    3:30 PM

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3:45 PM

    Breakout Sessions

    • 1 Sunset Boulevard Ballroom – Jeffrey Smith: URGENT: The Coming GMOs are MUCH WORSE!
    • 2 Hollywood Hall – Dr. Leigh Erin Connealy, MD: The Cancer Revolution
    • 3 Rodeo Drive Room – Dr Daniel Nuzum, NMD and Dr. Irvin Sahni, MD: Detoxification: West vs East
  • BREAK

    4:30 PM

    Break (15 minutes)

  • 4:45 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    KEYNOTE: Del Bigtree: Be Brave!

  • Closing Ceremony

    5:30 PM – 6:00 PM

    Sunset Boulevard Ballroom
    Closing Ceremony